Otomobil devi fabrikasında yenilediği ikinci el araçları satıyor. Uygun fiyata her marka her model araç var.

A Haber’de yer alan bilgilere göre, Kasım ayında da Renault, fabrikada titizlikle yenilediği 2. el araç modellerini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Piyasadaki en çok tercih edilen markalardan Renault, Peugeot, Ford, Citroen, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel gibi birçok markanın araçlarını kusursuz bir şekilde restore ederek garanti kapsamında uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Renault, sadece kendi markasına ait araçları değil, aynı zamanda Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo marka araçları da yenileyerek kullanıcılarına geniş bir çeşitlilik sunuyor.

Renault fabrika çıkışlı 2.el araç satışına başladı. Yenilenmiş araç olarak karşımıza çıkan araçlar test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü birçok işlem uygulandıktan sonra garanti verilerek satışa sunuluyor.

RENAULT FABRİKASINDA YENİLENEN BAZI İKİNCİ EL ARAÇ MODELLERİ VE FİYATLARI ŞÖYLE:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort